projectmanagement & procesbegeleiding

Integrale benadering met oog voor detail

Het renoveren en/of nieuwbouwen van (publieke) accommodaties is geen sinecure. Het vraagt kennis, ervaring en betrokkenheid. Vanaf de voorbereiding van de ontwikkeling tot de start van de exploitatie.

Het managen en begeleiden van dergelijke (bouw)ontwikkelingen zit ons in het bloed. Wij ondersteunen en begeleiden uw (gemeentelijke) organisatie op een zodanig wijze dat uw plannen ook worden gerealiseerd. Dat alles binnen het vastgestelde budget en met de vereiste kwaliteit.

Met een schat aan praktijkervaring en vanuit een creatieve invalshoek begeleiden wij u als opdrachtgever in het hele proces. Vanaf de ideevorming, de voorbereiding, de uitvoering van de (bouw)procesonderdelen tot en met de start van de exploitatie staan wij u bij.

Met deze integrale aanpak bent u als opdrachtgever ervan verzekerd dat de ontwikkeling, financiering, realisatie, aanbesteding en exploitatie van het project is gewaarborgd. Het project zal succesvol worden gerealiseerd.

Als gespecialiseerd integraal procesmanager/-begeleider representeren wij uw belangen als opdrachtgever. Dat doen we vanaf het begin tot het einde van het proces.

De onderdelen in het proces

N

Ideevorming (marktoriëntatie/-mogelijkheden)

N

Communicatie- en besluitvormingsproces

N

Projectdefiniëring

N

Locatie keuze

N

Programma van Eisen

N

Bouw-/Investeringskosten

N

Exploitatiebegroting

N

Financiering

N

Aanbestedingstraject(en)

N

Bouwproces/-ondersteuning

N

Oplevering/ingebruikname exploitatie

Contact

SemadAdvies BV
Montferlandsestraat 22
7041 CJ 's-Heerenberg
T: +31 (0)314 620 160
M:+31 (0)6 533 60 856
E: j.teunissen@semadadvies.nl

All images & content | ©2020

Design & realisatie: Pica2Studio

All images & content | ©2019
Design & realisatie: Pica2Studio